cagulaa wrote:de interesat si urmarit aceasta comparatie si pe forumul renault
cagulaa wrote:in vest nu prea vezi cruze
cagulaa wrote:este mai finisat la interior decat cruze

cagulaa wrote:hai sa fiu gica contra. As alege renault , am mers cu masina asta motor 1.5 110 6 tr. la consum il rupe pe cruze, la interior nici ca se pune problema, acum depinde ce comparatii faceti, eu cred :
- ca un pret ridicat inseamna si calitate
- in vest nu prea vezi cruze cum de altfel nu prea vezi chevrolet
- ca aspect mi se pare mai frumos fluence, mai putin spatele
- este mai finisat la interior decat cruze
- ca dotari este mai bun fata de cruze ( o mica chestie: cand o sa vad la chevrolet un sistem audio bose 3D?, clima zonala?,senzori pe fata?, senzori de lumina?,etc..)
Eu personal daca as putea sa aleg as merge pe mana renault-ului, imi place mai mult, de interesat si urmarit aceasta comparatie si pe forumul renault. Cred astea pentru ca am un clio 3 si un aveo lt, dar clio este peste aveo la toate capitolele indiferent cat as cauta motive
AHAHAHAHA, asta a fost buna, chiar mi-a placut gluma, era sa ma inec cu berea pe care tocmai o savuram cand citeam ce scriai, era s-o arunc pe monitor.Do not never ever ever sa nu pui simbolul = intre Renault si Calitate. Sunt 2 notiuni paralele.- ca un pret ridicat inseamna si calitate
NO SHIT!?! FALS, cat se poate de FALS, poate n-ai citit ca Chevrolet a avut anul asta record absolut la vanzari din toata istoria lor, datorita in principal modelului Cruze, ia de-aici link-uri, daca erau asa varza se ducea vorba si nu le mai cumpara nimeni masinile.- in vest nu prea vezi cruze cum de altfel nu prea vezi chevrolet
Gusturile nu se discuta....- ca aspect mi se pare mai frumos fluence, mai putin spatele
Esti chiar funny cand faci aceste afirmatii. Plasticul de pe bord este "mirific" la Fluence, fa o comparatie pipaind cele 2 tipuri de plastic din ambele masini si sa-mi spui dupa aia ce parere ai, asta daca nu cumva ai maini de salahor sau ocnas si nu prea mai simti diferentele. Eu am facut si are acelasi plastic ca si-n CLIO.- este mai finisat la interior decat cruze
care dotari, ca ceea ce enumeri tu aici nu sunt nici pe departe dotari standard. La capitolul pret/dotari Cruze sterge pe jos cu Renault si cu majoritatea concurentei. Oricine poate face o comparatie intre dotarile Cruze si Fluente vs pret. Exista internet, dealeri, etc. Eu am curaj sa pun pariu cu tine ca la acelasi pret Cruze are mai multe dotari standard decat Fluence, tu ai curaj sa faci asta?- ca dotari este mai bun fata de cruze ( o mica chestie: cand o sa vad la chevrolet un sistem audio bose 3D?, clima zonala?,senzori pe fata?, senzori de lumina?,etc..)

oricum cel putin la mine in oras sunt mai multe cruze decat fluence.Iar parerea mea despre acest vs am mai expus.
. Important este ce poti sa cari in el in viata de zi cu zi. Cea mai mare teapa care imi vine in minte si-au luat-o cei cu Astra H sedan 

Dap, asta e "solutia" americana. Totusi oricine are la un moment dat de renovat o casa sau trebuie sa se mute, sa schimbe mobila, sa duca un frigider/aragaz la tara etc. Cum costurile de-a gata sunt mult mai mari decat ce poti face singur cu un mester angajat la negru, mai trebuie sa pui si masina proprie la bataie. Culmea e majoritatea celor din State isi justifica masinile mari tocmai prin prisma acestui lucru. Cand i-am intrebat de cate ori cara pe an ceva, au raspuns ca maxim de doua-trei ori. Dar asa este moda la ei...
).
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests