Castiga un set de filtre si uleiul necesar pentru revizia masinii tale (Chevrolet). Trebuie sa ne spui cum iti pregatesti masina pentru Mos Craciun
Filtrele + Uleiul sunt oferite de www.RevizieChevrolet.ro in data de 20.12.2011
Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 20 de posturi validate de moderatori!
Cel mai bun raspuns o sa fie supus la vot si pe facebook - mai multe like-uri mai multe sanse de castig! Pozele pot aduce un aport suplimentar de voturi
BONUS: castigatorul o sa primeasca si un ghiozdan CHEVROLET din partea noastra (ClubChevrolet.ro)

....sa speram ca pana la craciun sa fie cuminte ca daca nu o ung cu untura si o dau la cainii ca tot sacrific porcul in urmatoarele saptamani si are ceva celulita deci o sa am destula pentru un Aveo sa o acopar dar sper sa nu fiu nevoit ..... la spovedit nu cred ca e cazul sa o duc nare pacate...adica are unele incepute dar ne terminate deci nu se pune ..o pun sa tina postul craciunului adica post "rosu" pentru ea asta inseamna ca acul de la indicatorul de benzina nu va depasii linia rosie sa se curate "sufleteste" dar mai mult rezervoreste 

astazi, auzind de concursul reviziechevy si avand in vedere ca am colaborat fructuos cu baietii de acolo, ne-am bucura sa participam si noi la acest concurs, poate poate castigam si noi!

News