Vino in Bucuresti sa vezi ce consum ai avea. :)

vlad,mie mi-a luat 8 la 130 pilot automat pe autostrada buc-pitesti..clar e ceva in neregula la a mea.shit

Ps:in oras,la cat schimbi?La 3000?sau mai jos?
turatia constanta,ca sa zic asa,este peste 2000,sau sub 2000 in oras?

pai sa fiu sincer,inainte schimbam la 3000,pt ca asa ma sfatuisera niste baieti destepti si imi consuma 10 si o tona de ulei evident.
de cateva saptamani m-am enervat si mi-am spus stai frate sa conduc dieselul asta asa cum stiu eu ca se conduce dieselul si am inceput sa schimb la maxim 2500rpm,iar odata ajuns la 60 km/h o bag si pe a 4-a,asta in oras.Masina nu mi se pare subturata.
De atunci consumul mi-a scazut dramatic,dar sincer nu stiu ce efect are asta asupra dpf-ului si turbinei.
Nu schimbam asa pt a merge sportiv,ci pt ca asa citisem si auzisem si eu si pt ca aia de la service habar nu aveau cam la cat sa merg cu ea.
Ideea e ca io clar nu ma mai intorc la modul ala,pt ca ma rupe la buzunar ;-)
Acum imi explic de ce iti consuma asa de putin fata de a mea.oricum,astept sa fac iar plinul si sa fac niste km numai in oras si o voi conduce numai dupa stilul asta,soft,normal.Daca imi iese 7.5 ma declar multumit.
Ps:cat iti ia la 130 km/h pe instant cu pilotul automat pus?mie mi-a luat in jur de 7 si ceva 8 si mi s-a cam parut mult.
Thanks!

![[Big Boobs] [Big Boobs]](./images/ranks/rankadmin.gif)

MAP wrote: Este usor de dedus ca daca cineva constata la un moment dat o crestere a consumului de carburant la autovehicolul propriu , in mod nejustificat de factori obiectivi, si mai ales o crestere substantiala de cca 40 % , isi pune problema unei defectiuni . Asa a fost cazul meu. Am constatat la un moment dat ca masina , in conditii asemanatoare de exploatare , si-a marit consumul la pompa de la 8-10 l/100km la 14-15 l/100km

MAP wrote: Se pare ca se poate concluziona ca Cruze 1.8 consuma in Bucuresti in trafic de zi 10-12 l/100 km, ceea ce rezulta si din constatarile altor posesori . Prin urmare presiunea in pneuri mai mare (spre cea ECO, data de fabricant) nu are de-a face cu scaderea consumului, cel putin cu anvelopele Kumho KH17 vara.
Insa raman la parerea mea ca masina se inscrie in consumul dat de constructor in manualul de utilizare .

Return to 4.7.2 Performante si consum - Cruze
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest