Club Chevrolet

Pasiune pentru performanta. Forum Club Chevrolet



  • Advertisement

Interfata diagnoza

Re: Interfata diagnoza

Postby Raresh20 » 21 Nov 2012, 23:08

Elm327 nu citeste/sterge parametri Abs sau airbag, doar cei de la motor. Cel mai bine e sa mergi la un service dotat cu un scanner capabil.
Chevy Aveo 1,4L, 'o8, Urban Grey
VW Passat 2.0 170cp DSG, 'o9, Silver
User avatar
Raresh20
Moderator
Moderator
Member No: 2237
 
Posts: 817
Joined: 05 Nov 2010
Location: Cluj
Click aici daca apreciati acest post:

Uite care este parerea mea:

Postby gigel » less than a minute ago

Uite niste linkuri sponsorizate pentru tine:

User avatar
gigel
Moderator
Moderator
Member No: 23
 
Posts: 3841
Joined: 04 Aug 2010
Car: Chevrolet

Re: Interfata diagnoza

Postby brambur » 16 Aug 2013, 22:00

ptr ABS eu am folosit testerul autel ms609+ABS si merge . testat pe chevrolet kalos din 2004. aveam senzorul abs defect stanga fata. (eroarea C1200)
brambur
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Member No: 7093
 
Posts: 2
Joined: 16 Aug 2013
Car: kalos
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby guma_turbo » 10 May 2014, 21:53

Are cinva o mufa OBD II cu bluetooth in Bucuresti? Vreau sa fac proba cu un program si daca merge vreau sa imi cumpart.

Am intrebat 2 vanzatori, dar le aveau sigilate. Multumesc.
Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
User avatar
guma_turbo
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 4979
 
Posts: 231
Joined: 01 Oct 2011
Location: Bucuresti / Buzau
Car: Chevrolet Aveo - 1.2
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby EdgeGL » 16 May 2014, 09:49

Daca vrei sa testezi cu Torque (Android) sau ScanMaster-ELM (Windows) merge. Le folosesc eu acum si am cu BT interfata.
User avatar
EdgeGL
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 6638
 
Posts: 416
Joined: 07 Apr 2013
Location: Galati
Car: Aveo 1.4L 16v 94CP 2007 (+GPL)
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby guma_turbo » 16 May 2014, 17:08

Poti incerca aplicatia Caroo (https://play.google.com/store/apps/deta ... vian.skids) si sa-mi spui daca functioneaza si pe asta? Multumesc.
Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
User avatar
guma_turbo
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 4979
 
Posts: 231
Joined: 01 Oct 2011
Location: Bucuresti / Buzau
Car: Chevrolet Aveo - 1.2
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby EdgeGL » 17 May 2014, 00:08

OK, am instalat-o pe telefon. Ii trag maine de dimineata o proba.
User avatar
EdgeGL
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 6638
 
Posts: 416
Joined: 07 Apr 2013
Location: Galati
Car: Aveo 1.4L 16v 94CP 2007 (+GPL)
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby guma_turbo » 17 May 2014, 08:28

Mersi.
Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
User avatar
guma_turbo
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 4979
 
Posts: 231
Joined: 01 Oct 2011
Location: Bucuresti / Buzau
Car: Chevrolet Aveo - 1.2
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby EdgeGL » 17 May 2014, 14:17

Am revenit, merge fara nici o problema. Am filmat si un traseu de 12km facut pe aici prin oras. Iti atasez niste screenshoate din program si un link catre un film facut cu el. Trebuie sa iti spun ca filmele au niste chestii in plus care le pune programul cand le vizionezi cu el, vezi poza 1. Rezolutia filmului 720x480, mai sus de atat cere varianta Pro a programului care e pe bani. Din pacate nu mi-am dat seama ca avea si optiunea "AF" (autofocus) astfel incat filmele au iesit destul de tremurate. De asemenea, mai trebuie sa-ti spun ca la vizionarea filmelor, ai in dreapta jos un buton care te pozitioneaza pe harta (pentru asta foloseste GPS).
Per total, cred ca m-ai convins sa folosesc si eu acest program. ;;)
Attachments
Screenshot_2014-05-17-14-08-03[1].png
Asa se vad din Car0o filmele facute cu el (a se ignora Malfunction-ul rosu, am MIL aprins).
Screenshot_2014-05-17-13-49-22[1].png
Lista de filme (filmeaza doar cand masina se deplaseaza)
Screenshot_2014-05-17-13-49-12[1].png
Lista de trip-uri facute (porniri/opriri program)
Screenshot_2014-05-17-13-49-01[1].png
Informatii detaliate per trip
Screenshot_2014-05-17-13-24-56[1].png
Informatiile detaliate in timp ce se filmeaza #1 (aici abia pornisem motorul)
Screenshot_2014-05-17-13-24-50[1].png
Informatiile detaliate in timp ce se filmeaza #2 (aici abia pornisem motorul)
Last edited by EdgeGL on 17 May 2014, 14:17, edited 1 time in total.
User avatar
EdgeGL
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 6638
 
Posts: 416
Joined: 07 Apr 2013
Location: Galati
Car: Aveo 1.4L 16v 94CP 2007 (+GPL)
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby dexter » 17 May 2014, 19:08

Videoclipul nu se poate vedea....spune ca-i privat.
asfalt uscat si drumuri bune
User avatar
dexter
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 6315
 
Posts: 582
Joined: 15 Feb 2013
Car: aveo 1.4,101hp,16V
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby EdgeGL » 17 May 2014, 20:28

Am rezolvat, am trecut pe Nelistat in loc de Privat.
User avatar
EdgeGL
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 6638
 
Posts: 416
Joined: 07 Apr 2013
Location: Galati
Car: Aveo 1.4L 16v 94CP 2007 (+GPL)
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby guma_turbo » 17 May 2014, 21:17

Multumesc. In concluzie, o sa imi iau si eu o smecherie deasta de interfata.

Aici ai versiunea Pro a programului daca nu vrei sa dai banii pe el: http://www63.zippyshare.com/v/2783346/file.html
Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
User avatar
guma_turbo
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 4979
 
Posts: 231
Joined: 01 Oct 2011
Location: Bucuresti / Buzau
Car: Chevrolet Aveo - 1.2
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby EdgeGL » 18 May 2014, 17:43

Multam, apropo de interfata, daca vrei un tip&trick, eu am luat-o de pe ebay cu aproape 40 de lei la total. Daca ma uit acum, am gasit de exemplu aici la aproape 4.5 lire (undeva la 25 lei) cu tot cu transport. 8) Probabil ca peste 75% din interfetele din tara sunt luate de aici (ebay) si revandute la preturi de 4-6 ori mai mari.
Last edited by EdgeGL on 18 May 2014, 17:43, edited 1 time in total.
User avatar
EdgeGL
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 6638
 
Posts: 416
Joined: 07 Apr 2013
Location: Galati
Car: Aveo 1.4L 16v 94CP 2007 (+GPL)
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby guma_turbo » 19 May 2014, 15:05

Mersi, voi comanda de pe eBay.
Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
User avatar
guma_turbo
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 4979
 
Posts: 231
Joined: 01 Oct 2011
Location: Bucuresti / Buzau
Car: Chevrolet Aveo - 1.2
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby balanel » 21 May 2014, 10:16

Eu am o tableta cu Android, pe care folosesc Torque Pro, cu o interfata ELM 327 USB, pe care am legat-o de tableta cu ajutorul unui cablu adaptor OTG.
Mentionez ca doar in varianta Pro, aceasta aplicatie permite conectarea prin USB. Si e singura aplicatie pe care am gasit-o cu optiunea asta. Toate celelalte functioneaza exclusiv cu interfete bluetooth.
Last edited by balanel on 21 May 2014, 10:16, edited 2 times in total.
User avatar
balanel
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 713
 
Posts: 185
Joined: 20 Sep 2009
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby Raresh20 » 22 May 2014, 10:21

Interfata cu USB se foloseste de obicei cu laptopuri, iar apoi a aparut cea cu bluetooth pentru tablete si telefoane. Se poate folosi si cum ai incercat tu, dar vezi ca esti limitat la aplicatii. Oricum , si Torque e bun, mai ales daca e varianta pro.
Chevy Aveo 1,4L, 'o8, Urban Grey
VW Passat 2.0 170cp DSG, 'o9, Silver
User avatar
Raresh20
Moderator
Moderator
Member No: 2237
 
Posts: 817
Joined: 05 Nov 2010
Location: Cluj
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby balanel » 23 May 2014, 21:40

Da, se pare ca e destul de limitata.
Am vrut sa fac un reset ECU de primavara, dar n-are optiunea asta.

Asa ca am folosit vechiul laptop, cu aceeasi interfata.

Problema este, ca am descoperit cu aceasta ocazie, o eroare "pending", dar care nu poate fi stearsa: C0700.
Nu reusesc sa aflu la ce se refera aceasta eroare. As aprecia ajutorul vostru in acest sens.

Va multumesc.
Last edited by balanel on 23 May 2014, 21:40, edited 1 time in total.
User avatar
balanel
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 713
 
Posts: 185
Joined: 20 Sep 2009
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby Raresh20 » 24 May 2014, 00:37

In manual nu am gasit decat P0700, iar pe net C0700 semnifica Level control accessory inflator switch circuit high , dar nu stiu cu exactitate la ce se refera.
Chevy Aveo 1,4L, 'o8, Urban Grey
VW Passat 2.0 170cp DSG, 'o9, Silver
User avatar
Raresh20
Moderator
Moderator
Member No: 2237
 
Posts: 817
Joined: 05 Nov 2010
Location: Cluj
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby balanel » 24 May 2014, 12:17

Am gasit ceva referitor la ambreiaj. Poate din cauza ca ECU astepta ca ambreiajul sa fie apasat, in vederea pornirii motorului.
Verific maine si va spun.

-- 24 May 2014 11:17 --

Nu dispare nici cu ambreiajul apasat, nici cu motorul pornit.
O sa ii rog la revizie sa se uite.
Last edited by balanel on 24 May 2014, 12:17, edited 1 time in total.
User avatar
balanel
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 713
 
Posts: 185
Joined: 20 Sep 2009
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby gheorghemiron » 25 Jun 2014, 19:42

Salutare,
Am incercat si eu programul torque pro pe aveo si nu vad consumul instant, sau nu stiu eu unde sa ma uit.
Stie cineva pe aplicatie unde sau ce trebuie configurat pentru a vedea consumul ?

msy tuturor.
User avatar
gheorghemiron
Junior Boarder
Junior Boarder
Member No: 911
 
Posts: 35
Joined: 20 Dec 2009
Click aici daca apreciati acest post:

Re: Interfata diagnoza

Postby krs » 25 Jun 2014, 20:49

Nu o sa poti sa-l vezi pentru ca nu are senzor pentru asa ceva.
Si eu am interfata si nu vad imi apare NO MAF SENSOR.
Nu e atat de complex ECM de la aveo sa arate consumul.
User avatar
krs
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 402
 
Posts: 1030
Joined: 18 Feb 2009
Location: Brasov
Car: Aveo 1.4 Hatchback
Click aici daca apreciati acest post:

PreviousNext


  • Advertisement

Return to 4.2.3 Discutii libere - Aveo

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

  • Advertisement