Este masina fratelui cel mare si a cumnatei ! Au zis ca o sa se inregistreze ! Nu stiu dc zicea sa ii sterg numarul de inmatriculare dar deja pusesem pozele :D !
A venit in sfarsit ,dupa aproape 1 luna de asteptare si credeti-ma a meritat.E un Lacetti SW an 2009 diesel de 2000cm versiune Platinum,de ce spun ca a meritat sa astept?pt ca am avut surpriza sa vina cu piele smile.gif la pret de fara adica undeva la 10700 in care a intrat si plata pentru culoare(argintiu).Prima impresie? e peste masini de prestigiu din toate punctele de vedere.E prima data cand ajung la concluzia ca intotdeauna se plateste marca pt ca daca luam o Skoda sau un Peugeot sau orice alta marca europeana plateam dublu aproape.
Nu pot sa va spun decat ca-mi place are momentan 600km adica am facut Bucuresti-Transfagarasan dus intors.Nu pot sa ma pronunt la consum inca insa se aseaza frumos la drum intins iar tempomatul ala e nemaipomenit,frane precise antifonare buna finisaje peste medie scaune odihnitoare iar clima isi face datoria foarte bine.
Sunt foarte multumit de alegerea facuta.