care stie cum pot remedia problema de la claxon,nu se mai aude?am incercat sigurantele si sunt in stare buna.unde altundeva ma pot uita?cand apas butoanele claxonului se aude un tacanit .
Scoate releul si probeaza-l.Pui tensiune pe 85 si 86 si trebuie sa ai continuitate intre 30 si 87.Probabil e defect(contacte arse).Daca tacane la apasare,iar claxonul a fost probat,numai asta poate fi.
Nu e niciun misto. Daca claxonul functioneaza conectat la baterie, atunci el e ok, nu e defect, problema e altundeva pe traseul de la butoanele de actionare catre claxon. Daca nu te pricepi, du-te la orice electronist sau la reprezentanta.
am remediat problema claxonului. problema era ca era un fir undeva prin instalatie intrerupt(mai exact cel pe minus in timp ce cel pe plus functiona). L-am anulat pe cel vechi sii am tras unul nou.cred ca asa e cea mai buna modalitate ca nu statea nimeni sa ia la purificat toata instalatie electrica sa descopere firul cu problema.
am si eu problema la claxon ... nu am fost curios sa descopar ce o avea ... insa sunt momente cand mai merge. sa fie asta o problema cu instalatia ... si sa apara si in alte parti vreo problema?
masina este cam firava ... din cate am vazut eu de 6 ani incoace ...
In manualul de utilizare, original,in engleza, se specifica: claxonul se monteaza cu "+" la masa masinii ! Posibile neplaceri, incurcaturi, la montaj din aceasta cauza. Personal am avut acest tip de inconvenient, cand am umblat la radiatorul de la A.C., si atrebuit sa demontez cam tot ce insemna fata masinii.