Club Chevrolet

Pasiune pentru performanta. Forum Club Chevrolet

• Advertisement

accesul permis in service reprezentanta: DA sau NU?

stii ce se intampla cu masina ta la revizie ?

Reprezentante Chevrolet

accesul permis in service reprezentanta: DA sau NU?

Postby catalinul84 » 12 Jan 2012, 00:39

Salutari tuturor !

Am deschis acest topic, dupa ce am participat la revizia masinii mele la 60.000 km, intr-un service privat.
In urma discutiilor avute cu mecanicii, am inceput sa realizez de ce nu ne este permis accesul in zona de lucru, atunci cand mergi la revizii, sau cand ai masina in garantie si ti se inlociueste ceva "pe garantie".

Poate ca doar mie mi s-a intamplat, dar la Autoglobus Timisoara, reprezentanta Chevrolet, nu poti avea acces in service, in 99 % din cazuri (caci, trebuie sa recunosc ca am participat odata, desi nu le-a fost deloc pe plac mecanicilor si sefului de service)

La reviziile de 15.000 si 45.000 km le-a luat 4 ore la mecanicii "SPECIALIZATI" de la Chevrolet, sa-mi faca revizia.
Iar la cea de 30.000 km, cel putin vreo 6 ore..... deci diferenta de 2 ore a fost "inlocuirea bujiilor", care, pana la urma nici nu stiu daca s-a intamplat, dar care a fost trecuta in bonul de lucru si bineinteles, taxata, ca atare !
Ce pot sa va spun e ca azi, in mai putin de 4 ore, mi s-a inlocuit distributia, transmisia, filtrele si uleiul.... si manopera la tot ce v-am zis a fost 280 lei, nu 500, cat ar fi fost la reprezentanta.

Dar v-ati intrebat vreodata de ce nu avem acces in zona de service ?

Sau, as fi curios, daca in locatiile voastre, ati avut acces !

Singura data cand am avut eu acces in service a fost la inlocuirea pe garantie a discurilor de frana, dar si atunci toti au strambat din nas. Tipa de la receptie mi-a zis ca dureaza 3 ore...sa merg acasa,,,si sa ma intorc. Pt ca reprezentanta Chevy din Timisoara e la marginea orasului spre sud...iar eu locuiesc in zona de nord a orasului...alea 3 ore mi le -as fi ocupat plimbandu-ma cu mijloacele de transport in comun, sau dand vreo 50 lei la taxi.
Asa ca m-am dus frumos la usa service-ului...si-am intrat. Mecanicul care se ocupa de masina mea mi-a zis ca nu am voie... dar i-am zis la seful de service ca n-am de gand sa fac turul orasului..si a fost de acord sa "particip".De fapt, numai daca ma scotea cu forta mai ieseam de acolo :D
Si pt ca tipa de la receptie a zis ca dureaza 3 ore, chiar ma asteptam sa stau 3 ore si sa-l admir pe meseriash cu se unduieste, luptandu-se cu discurile mele..... n-a fost asa, pt ca in max 1h jumate a fost gata, fara ca mesterul sa transpire vreun pic...sau sa lucreze "in stres" .

CONCLUZIA :
1. Reprezentantele factureaza manopera la ora !!! Este in interesul lor sa iti treaca pe factura 1000 de ore...pt ca ei castiga manopera pt 998 :)
2. Neavand acces in service, nu stii ce piese iti sunt inlocuite, daca ar fi trebuit inlocuite sau daca chiar au fost inlocuite.
3. Se pot face multe "magarii" cu masina ta, atunci cand e in service.

to be continued...
Aveo Sedan ,BLUE with LOVE
Asigurari IEFTINE - e-mail : ing_catalin84@yahoo.com : RCA, Casco, Locuinte, medicale,Calatorie, malpraxis
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 3608

Car: AVEO
Click aici daca apreciati acest post:

Uite care este parerea mea:

Postby gigel » less than a minute ago

Uite niste linkuri sponsorizate pentru tine:

gigel
Moderator
Moderator
Member No: 23

Car: Chevrolet

Re: accesul permis in service reprezentanta: DA sau NU?

Postby Raresh20 » 12 Jan 2012, 02:09

De obicei camera de asteptare este cu gemulete de vizitare inspre service sau sunt monitoare cu camere inspre standuri. Cat despre manopera, ei au o norma in ore tehnologice dupa care taxeaza. Daca in fisa scrie 1 ora schimb ulei, vei plati o ora indiferent ca sta 15 minute sau o ora. In plus orele conventionale difera de orele tehnologice.
Cat despre faptul ca nu te lasa in service, mi se pare oarecum normal, atat timp cat ai acces vizual catre standuri. Nici mie nu mi-ar placea sa stea clientul gura casca 1-2-3 ore la mine, indiferent de domeniu.
Chevy Aveo 1,4L, 'o8, Urban Grey
Raresh20
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 2237

Postby catalinul84 » 12 Jan 2012, 02:23

Raresh, nu stiu orasul de unde esti..... dar iti spun ca la Timisoara, service-ul e la etaj,cumva deasupra reprezentantei, deci n-ai acces vizual direct....ca altfel nu m-as fi plans... iar despre camere + monitoare, nici nu se discuta.

Daca as putea urmari cumva din afara service-ului, ar fi minunat, n-as mai avea nimic de obiectat. Sau mai bine zis, daca as fi putut...ca din moment ce nu mai fac revizii in reprezentanta, nu ma mai intereseaza.

Stiu ca fiecare lucrare, indiferent in ce domeniu, are norma de timp.... dar eu cred ca in Romania, normarea lucrului nu se face corect.

Hai sa-ti zic o faza, de la service / reprezentanta Chevy Arad... unde am ajuns cu masina, dupa ce mi s-a aprins martorul galbem bord (motor/evacuare..etc).
Am mers in service, eram cu sotia in masina, am intrat cu masina in service, la stand, am putut sta langa mecanici...ne-a pus laptop-ul pe ea...l-a resetat..am mai povestit...si totul a fost ok.
Pe langa faptul ca la Arad exista sali de asteptare cu vedere catre zona de lucru... toti cei care mai aveau masinile in service, erau pe langa mecanici.

Asa ar fi un pic normal.... sa vezi, indiferent de unde, ce se intampla, ce se inlocuieste la masina ta...nu ?
Asigurari IEFTINE - e-mail : ing_catalin84@yahoo.com : RCA, Casco, Locuinte, medicale,Calatorie, malpraxis
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby Raresh20 » 12 Jan 2012, 02:32

Normal ar fi sa nici nu trebuiasca sa te uiti la ea, ci sa ai incredere in mecanici ca isi fac treaba corect si nu vor doar sa te fure. Dar in Romania nu e posibil asa ceva.
Am auzit de bine despre serviceul din Arad, ca nu prea se tiganesc cu clientii mai ales la garantie.
Raresh20
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Postby catalinul84 » 12 Jan 2012, 03:00

Despre service-ul din Arad : TOATA STIMA !

Hai sa-ti mai zic una tare : (De fapt si informatia asta m-a facut sa deshid topicul)

Azi, cand mi-am facut revizia, am stat langa mecanici..si-am tot vb cu ei diverse...printre care si despre accesul direct sau macar vizual al masinii atunci cand e in lucru.

Prima ce mi-a zis-o mecanicul, ce a lucrat 16 ani la un mare service, inainte de a-si deschide afacerea lui : "Daca patronul iti zicea sa faci economii, trebuia. un caz CONCRET : L-a pus pe un coleg de-al lui, care avea de schimbat niste discuri de frana la un Espero, sa i le sufle pe alea vechi cu pistolul de aer... " Iti dai seama ca daca prinde o doamna, care habar n-are... fac ce vor cu ea

Problema la noi e ca NU POTI AVEA INCREDERE IN MECANICI !

a doua maxima a zilei ce mi-a zis-o :
La reprentanta Mercedes, un tip la o revizie...isi lasa masina in service....si ii zice sa se intoarca peste vreo 5-6 ore. Tipul fusese sfatuit de cineva sa se faca ca si-a uitat ceva in masina. Dupa vreo 45 min - o ora, merge asta la receptie, si-i zice la tuta aia de acolo ca si-a uitat portofelul in masina...bla-bla.
Il trimite tipa in spate, si acolo, masina lui care era pt o revizie penala, era urcata pe elevator, Pe elevatorul alaturat , un Mercedes, acelasi model, si ala desfacut ...si ce credeti ca lucrau meseriasii.....INLOCUIAU CUTIA DE VITEZE a tipului asta, cu cutia de pe masina alaturata ! A fost un mega - scandal, i-au dat o alta masina, cu revizii gratuite 2 ani..etc.

Deci, daca si la Mercedes , se intampla din astea...ce sa mai zici.

Cu parere de rau o spun : DRAGI FORUMISTI, si nu numai, AVETI GRIJA DE MASINILE VOASTRE, MAI ALES IN SERVICE-URI !!! X(
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby Raresh20 » 12 Jan 2012, 03:51

Crezi ca in service la Mercedes nu lucreaza tot OAMENI ? Pt o spaga buna, ce nu ar face...Cel mai bine e sa "cunosti pe cineva", ca de altfel peste tot in Romania.
Raresh20
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Postby stefanudrea » 12 Jan 2012, 10:34

craiova si timisoara permite accesul proprietarilor in locul unde se face revizia! =:)
stefanudrea
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 758

Car: aveo sedan

Postby krs » 12 Jan 2012, 12:25

Un subiect foarte bun.
In Brasov exista doua reprezentante,una de unde am cumparat masina si nu ai cum sa vezi ce se intampla in service si nu am mers nicioadata cu masina acolo pentru revizii,doar pentru tinichgerie,dar si asta pentru ca cunosteam pe cineva acolo.
Unde am facut toate reviziile pana acu pot sa intru fara probleme datorita faptului ca ne-am imprietenit si ca fac parte din "organizatia" asta a noastra de se holbeaza toata lumea la masina cand merg in service.....In concluzie daca nu te ai bine cu ei nu ai acces la ce se intampla acolo.
krs
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 402

Car: Aveo 1.4 Hatchback

Postby catalinul84 » 12 Jan 2012, 13:12

stefanudrea wrote:craiova si timisoara permite accesul proprietarilor in locul unde se face revizia! =:)

Stefan... ai vazut cele 2 postari ale mele , de mai sus ?

Am fost in total de 6 sau 7 ori la service...si doar odata am intrat acolo....si asta pt ca m-am dus direct, ca un TIGAN.... si toti faceau mutre ! :-&
La Timisoara sunt niste nesimtiti ! :-&

In Arad e altfel !
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby luka » 12 Jan 2012, 16:18

Eu nu am vazut in nici-o reprezentanta Chevrolet din Bucuresti camere de filmat si monitore .@Rares 20 degeaba te uiti pe geam daca masina ta e pusa pe elevatorul 4 si in fata ta ai alte masini .Despre taxarea manoperei la ora ,atat cat e un pret bun nu ma deranjeaza dar pentru nu stiu ce lucrare timp de lucru 3 h si tu termini in 1h 1/2 ma derajeaza ca nu imi da masina si tine acolo sa treaca cele 3 h .Asa ca am renuntat la reprezentanta schimbul de ulei si filtre le fac eu ,restul le fac la un service care sunt multumit de cum lucreaza pe partea de mecanica
luka
Expert Boarder
Expert Boarder
Member No: 3413

Car: aveo 1.4 16v 101 cp

Postby catalinul84 » 12 Jan 2012, 16:32

@luka, AI DREPTARE. De asta am renuntat si eu la service !
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby RINGO » 12 Jan 2012, 18:23

Despre reprezentante: numai de bine pt. cei de la Arad.In service-uri lucrarile sunt normate [si platite] la ore tehnologice, sunt lucrari unde este nevoie de 2 sau mai multi mecanici, pt. fiecare lucrare este stabilita o normare tehnologica si un nr. de mecanici.
Last edited by RINGO on 12 Jan 2012, 18:23, edited 1 time in total.
RINGO
Senior Boarder
Senior Boarder
Member No: 3143

Car: Aveo sedan

Postby stefanudrea » 12 Jan 2012, 18:42

catalinul84 wrote:
stefanudrea wrote:craiova si timisoara permite accesul proprietarilor in locul unde se face revizia! =:)

Stefan... ai vazut cele 2 postari ale mele , de mai sus ?

Am fost in total de 6 sau 7 ori la service...si doar odata am intrat acolo....si asta pt ca m-am dus direct, ca un TIGAN.... si toti faceau mutre ! :-&
La Timisoara sunt niste nesimtiti ! :-&

In Arad e altfel !

eu am fost in ambele locatii si mau lasat fara comentarii sa intru sa asist la lucrare.as putea zice chiar ca la craiova de mai multe ori! =:)
stefanudrea
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Postby Mic Cristian » 12 Jan 2012, 21:30

La Autoglobus Timisoara daca faci revizia sambata,poti sa vezi si masina si aproape tot ce se intampla in jurul ei dar numai sambata si la service rapid.Dar la Autoglobus haios e felul in care ti se spune in momentul in care primesti cheile masinii ca prima revizie te costa in jur de 400 ron.In ziua in care mergi sa faci programarea reviziei,cel de la receptie iti spune 730 ron!!!Eu spun ca vreau sa se faca doar revizia obligatorie,omul spune 530 ron!!Eu spun nu,datorita faptului ca timp de un an mi s-a spus ca e 400 ron(aveam casco in rate la cea care mi-a vadut masina).Calculeaza omul mai atent 430 ron!Dupa revizie 443 ron datorita unui artificiu de micsorare a normarii manoperei!
Ciudat,ca la piata!
Mic Cristian
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 5232

Car: Chevrolet Aveo Sedan 1.2

Postby stefanudrea » 12 Jan 2012, 21:36

da, ciudateniile astea si eu le-am intalnit la reprezentanta de la craiova! =:)
stefanudrea
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Postby Mic Cristian » 12 Jan 2012, 22:01

Salut,Stefane!Interesant ca dupa 10 zile ma suna o doamna de la relatii clienti si-i repet povestea,iar dupa cateva zile seful de service spunandu-mi ca a fost o eroare de comunicare, in speranta ca pe viitor sa nu se mai intample!Care viitor...imi pare rau de cei cca. 250 eur dati la cumpararea masinii ,cica pt.prelungirea garantiei la 5 ani!
Mic Cristian
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 5232

Car: Chevrolet Aveo Sedan 1.2

Postby catalinul84 » 13 Jan 2012, 00:34

stefanudrea wrote: eu am fost in ambele locatii si mau lasat fara comentarii sa intru sa asist la lucrare.as putea zice chiar ca la craiova de mai multe ori! =:)

@ Stefan : Te-au vazut musafir in Tm, si de aia te-au lasat sa intri. :)

@ Cristi, ai dreptare cu sambata. Atunci e "intrarea libera". Si cam asa e, la Autoglobus : CA LA PIATA!
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby LAwR » 13 Jan 2012, 14:37

O singura data am fost la reprezentanta, atunci cand am cumparat Aveo, pentru "verificare tehnica generala", la Radacini de pe bd Timisoara (Bucuresti). Initial nu m-au lasat sa asist, doar sa ma uit de sus prin geam, bineinteles ca nu se vedea nimic, asa ca am coborat si le-am zis clar ca vreau sa vad ce cumpar, dupa care mi-au spus ca in 5 minute pot intra si ne uitam impreuna la ea, asa a si fost.
Desi mai mult m-au incurcat cu aberatiile lor decat sa ma ajute, totusi m-au lasat sa asist :D

Eu nu as lasa masina undeva unde nu pot sa asist de aproape la operatiunile care se efectueaza la ea! Atata timp cat eu platesc, eu fac regulile. Daca nu sunt de acord cu regulile mele, atunci caut in alta parte, sigur gasesc pe altcineva care are nevoie de bani!
LAwR
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 1419

Car: Ford Mustang GT + GWM Hover

Postby cristi 24 » 13 Jan 2012, 16:01

Am facut revizia de 1 an in noiembrie 2011 si am stat numai langa masina si nu mi-a zis nimeni nimic (Craiova).
Daca ziceau ceva ma urcam in masina si acolo stateam. Atunci ce sa mai zica?
cristi 24
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 2396

Car: Chevrolet Cruze

Postby Phonyx » 13 Jan 2012, 20:23

Eu cand am facut revizia in Oradea am putut sta langa masina,cei drept stiam pe electricianul de acolo,mi-a fost coleg de clasa si el m-ia spus ca pot intra.In locul unde astepti caci nu il pot numi sala de asteptare deoarece nui separat de showroom,nu prea vezi mare lucru prin geam ca e plin de reclame.
Chevrolt Cruze 1.8LT cica 141cp
Phonyx
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 1207

Car: Cruze 1.8LT

Postby catalinul84 » 14 Jan 2012, 00:54

@ cristi : foarte bine ! Oricum, am auzit pana acum numai de bine despre reprezentanta din Craiova.

@ Phpnyx : pana la urma, ai stat langa masina, sau ai fost dus intr-o sala de asteptare ? Sau cum se practica de obicei la Oradea ?

:?:
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby Phonyx » 14 Jan 2012, 11:16

Am stat langa masina si totul a decurs in regula,mecanicul fiind foarte amabil.
Chevrolt Cruze 1.8LT cica 141cp
Phonyx
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 1207

Car: Cruze 1.8LT

Postby catalinul84 » 14 Jan 2012, 22:56

E bine se dtiu ce se intampla si-n alte parti ! Ma bucur ca ati raspuns atatia..si sper sa mai raspunda si altii.... si sper ca acest topic sa fie util pentru colegii din Timisoara, care sa CEARA ACCESUL LIBER , in service...indiferent unde se intampla, in service=ul de la Etaj sau in Service-ul Rapid.

:)
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby stefanudrea » 15 Jan 2012, 10:36

dar....ce pacat ca aceasta amabilitate se opreste aici...pt ca in restul capitolelor sunt...hiene! =:) asa ca adio reprezentante! =:)
stefanudrea
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Postby catalinul84 » 15 Jan 2012, 14:44

ADIO REPREZENTANTE si din partea mea ! :)
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby Jeffnero » 16 Jan 2012, 21:17

In Brasov la reprezentanta Radacini Motors accesul in service este permis doar daca te ai bine cu angajatii :)) ceea ce nu mi se pare tocmai corect in timpu celor doua revizii care au fost efectuate acolo am vazut cum destule persoane au cerut sa asiste la ce se petrece in service da au fost refuzati pe motiv ca...NU este voie! Nimic mai mult. Eu personal am asistat la tot ce se intampla cu masina acolo a fost totu perfect iar costurile cu bun simt da repet daca te ai bine cu cei de acolo cum a spus si Krs.
Jeffnero
Gold Boarder
Gold Boarder
Member No: 1825

Car: Chevrolet Aveo

Postby catalinul84 » 17 Jan 2012, 22:23

POLITICA Chevrolet "NU ESTE VOIE", cred ca ne poate da cate ceva de gandit....

Si as vrea sa va sfatuiesc pe toti sa insistati sa participati (daca aveti timp si chef) la diferitele operatii ce le faceti Chevy-urilor voastre in Service-uri, indiferent daca e reprezentanta Chevrolet sau nu....

Cum zicea si LAwR, BANII SUNT AI NOSTRII, ai proprietarilor si trebuie sa stii pt ce platesti...

Oricum, daca mergeti la reprezentanta si nu aveti acces, sa stiti ca exista CAIET DE RECLAMATII, iar cand va suna cineva de la Chevrolet (PT IMBUNATATIREA RELATIILOR CU CLIENTII) de la Chevrolet, sa le transmiteti ca NU ATI AVUT ACCES IN SERVICE()

-- 17 Jan 2012, 22:23 --

POLITICA Chevrolet "NU ESTE VOIE", cred ca ne poate da cate ceva de gandit....

Si as vrea sa va sfatuiesc pe toti sa insistati sa participati (daca aveti timp si chef) la diferitele operatii ce le faceti Chevy-urilor voastre in Service-uri, indiferent daca e reprezentanta Chevrolet sau nu....

Cum zicea si LAwR, BANII SUNT AI NOSTRII, ai proprietarilor si trebuie sa stii pt ce platesti...

Oricum, daca mergeti la reprezentanta si nu aveti acces, sa stiti ca exista CAIET DE RECLAMATII, iar cand va suna cineva de la Chevrolet (PT IMBUNATATIREA RELATIILOR CU CLIENTII) de la Chevrolet, sa le transmiteti ca NU ATI AVUT ACCES IN SERVICE()
Last edited by catalinul84 on 17 Jan 2012, 22:23, edited 1 time in total.
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby oltcit_aveo » 18 Jan 2012, 22:25

La reprezentanta Chevrolet Bacau mi-au permis de fiecare data sa intru in service. La reprezentata din Iasi o singura data am fost si nu m au lasat sa intru in service. Oricum reprezentanta din Iasi fata de cea din Bacau, are niste geamuri destul de mari prin care poti sa vezi cam tot.
oltcit_aveo
Junior Boarder
Junior Boarder
Member No: 1350

Postby alecspc » 21 Jan 2012, 12:55

daca nu este voie au ceva de ascuns clar. eu am facut revizia la gold platin iasi si tot asa nu am avut voie sa asist.. dar am avut ceva noroc pot sa zic pt ca masina a fost parcata langa usa mare de la intrarea in service iar eu stateam in pragul usii si ma uitam.. bineinteles ca nu am stat doar acolo deci nu stiu daca au schimbat tot ce scrie pe foaie..dar tura viitoare ori asist la revizie..ori plec..vorba lui lawr..sunt banii mei, eu platesc, eu fac regulile..nu cer decat sa vad ce-mi schimba la masina..e dreptul meu pt ca e masina mea..
...love my chevy
alecspc
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 2176

Car: aveo sedan 2010 1.2 16 V 84 cp

Postby catalinul84 » 22 Jan 2012, 23:02

Cu raspunsurile date de voi, nu pot sa zic, decat ca ma bucur, ca "PUTEM DESCHIDE OCHII MAI BINE LA CE SE INTAMPLA IN JURUL NOSTRU, si putem avea multe de invatat din pataniile unora :)
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby Fixmycar » 31 Jan 2012, 19:48

Experienta de la o reprezentata Dacia in vara lui 2011.

Am ajuns cu toate produsele pentru revizia masinii de livrare.
Au strambat din nas cand au auzit ca am eu totul insa au acceptat.
La inceput nu au vrut sa ma lase sa intru insa cand le-am spus ca plec daca nu nimeni nu a mai comentat. Pe criza aceasta service-urile chiar si cele mai mari sunt infometate de clienti, daca stiti sa vorbiti veti intra inauntru fix langa masina.
Fixmycar
Spammer
Spammer
Member No: 5166

Postby cristi 24 » 31 Jan 2012, 21:17

Dupa micul accident pe care l-am avut, am revenit in service (Rucom Craiova) pt. ca mi-au gazat cam 20 cm pe stalpul spate dreapta la vopsire si mi-au polisat zona. Nu se cunoaste nimic. Am stat langa masina si nu a zis nimeni nimic. Ba chiar m-am plimbat pe langa alte masini ce erau la reparat. Apoi am montat boxe pe usile spate la Cruze si de asemenea am stat langa masina si am vorbit vrute si nevrute cu baiatul ce mi-a montat boxele. Deci cred ca lucrurile s-au schimbat in bine la Craiova.
cristi 24
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Member No: 2396

Postby catalinul84 » 03 Feb 2012, 11:55

E excelent ca se intampla ceva in sensul bun... si ca putem invata ca nu trebuie sa ne lasam "ingraditi" :D

E foarte bine ca din ce in ce mai multi, ati avut si veti cere accesul in repezentante.
catalinul84
Gold Boarder
Gold Boarder

Postby adrian88000 » 12 May 2012, 01:00

La reprezentanta din Braila stai la etaj si ai un perete de sticla prin care te poti uita in jos la masina. Motivul pentru care proprietarul masinii nu este acceptat jos langa mecanici este legat de protectia muncii. Sunt anunturi in acest sens lipite in acea sala de ateptatare de sus.
Eu nici nu am incercat sa intru. Din doua motive. Nu ma privep la problemele tehnice ale masinii si am incredere in cei de acolo.
Asa ca beau o cafea si ma duc sa ma plimb prin ores. Daca masina e gata mai repede decat a anticipat seful de service ma suna si vin sa-mi iau masina.Sunt foarte multumit. Si cred ca asa e normal si asa se procedeaza in tarile civilizata.
adrian88000
Expert Boarder
Expert Boarder
Member No: 2286

Return to 2.2 Service-uri / reprezentante Chevrolet