de ce pro sau contra?

![[Big Boobs] [Big Boobs]](./images/ranks/rankadmin.gif)

LAwR wrote:@Black, daca folia este de calitate si omologata, nu luata din targ la 10 lei/m2 si pusa in spatele blocului, nu vor ramane urme de lipici si nici nu se va lua cu tot cu sistemul de dezaburire. Iar cand se da jos, se foloseste pistolul cu aer cald daca nu ma insel, deci nu te chinui cu lasatul in soare, apoi geamul se spala/curata cu solutii speciale care indeparteaza orice dovada ca pe geamul acela a fost o folie.

Genial..genial ce pot spune , nici nu ma asteptam la altceva sincer 

Eu il am de acum 4 ani de zile cand am implinit 18.

OneSickPuppy wrote:...cel mai bine e sa`l ignori cu toate ca nici asa nu`si da seama cat de prost e...

black beast wrote:OneSickPuppy wrote:...cel mai bine e sa`l ignori cu toate ca nici asa nu`si da seama cat de prost e...
Gibone, ai face bine sa nu mai folosesti astfel de expresii aici, pentru ca nu ne fac cinste.

Care parte de aici nu ati inteles-o? V-am inclus EU in cei 90%? Am dat Quote la cineva cand am scris acel reply?ALiCE wrote:Tu ce nu intelegi?
E mai important ca masina sa arate "cool" decat sa fie functionala. Nu conteaza ca-i deranjezi pe ceilalti.
Peste 90% prefera sa investeasca in folie, "subufar", xenoane in proiectoare sau alte prostii de genul asta, iar la chestiile cu adevarat importante se uita si la 50 de bani (vezi gume, placute de frana, discuri, amortizoare, etc).

Bogdan wrote:2. Livas, daca tu nu poti circula dupa o masina cu folie, imi pare rau frate, dar inseamna ca ar trebui sa nu mai iesi niciodata cu masina. Ia RATB-ul sau altceva daca nu poti sa te descurci in trafic, ca oricand poti intalni o masina cu folie/un logan van/o dubita mica/o masina de marfa/un autocar/un tir/un autobuz/troleibuz.. si multe alte exemple. Cu autobuzele de exemplu cum te descurci? Ca nici in fata lor nu vezi.
Legat de iesirea din parcare? Vezi ca in mod normal te referi la locuri unde nu au voie sa parcheze, si problema e alta,nu folia. Ce te faci daca in acelasi loc intalnesti o dubita/un logan van etc.,sa continui? Il injuri pe ala ca are tabla in loc de geam, sau il injuri ca a parcat acolo? Ca de folie nu poti sa ii mai spui nimic.

cu spatiul si lumina... 

dan gheorghe wrote:Observ mare scandal aici de catre niste soferi mai tineri si cu multa energie. Cred ca sunt singur pe aici cu ele ionizate 35% fata, luneta90% si geamuri spate 80% si banuiesc ca daca uni nu suporta ''masini cu folie in fata'' raspunsul este urmatorul: ori nu are vedere periferica cum scrie in regulament sau nu ai bate ZOOM-UL mai la distanta. Atita timp cit eu le am IONIZATE sunt de acord si cu folie dar sa nu aveti treaba cu militeni...succes....

Return to 2.4 Tunning interior si exterior
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests