Azi este randul lui Lawr sa isi prezinte masina si modificarile aduse acesteia. Imi aduc aminte cand a intrat pe forum, cauta ceva de interes si a gasit exact in comunitatea ClubChevrolet.ro raspunsul. De aici nu a mai fost mult timp pana cand a decis sa isi imparta experienta si dorinta de a aduce modificari masinii. Cumparata in 8 Aprilie 2010 dupa o serie lunga de cercetari facute a cumparat masina de la un proprietar din Bucuresti cu mici probleme: parbriz crapat, o oglina sparta(doar geamul oglinzii), cateva zgarieturi la vopsea + mici reparatii pe la spoilerul fata, dupa cum spune chiar el: "probleme neinsemnate, specifice capitalei". Primul post despre masina este in data de 15 May 2010 moment in care a inceput sa scrie aproape saptamanal intentiile si realizarile.

Asadar discutam de un Aveo Climatronic, 1.4 16v, 4 geamuri electrice din 2007 la 65.000km. Primele intentii si realizari subscrise: jante, instalatie GPL, folie, antifonare, pachet tuning si sistem audio.

Dupa cum si-a propus adus urmatoarele modificari, trageti aer in piept si cititi dintr-o singura bucata: jante Dezent RB Dark, sistem audio In portierele fata difuzoare JBL GTO 6536E, amplificate de JBL GTO 75.2, in portierele spate difuzoare JBL GTO 6528 amplificate de JBL P80.2, in tabla de sub luneta difuzoare JBL T595 amplificare de JBL GTO 75.2, in portbagaj subwoofer JBL GTO 1204BP amplificat de JBL GTO 7001, instalatie GPL, instalatie xenoane cu lupa, vopsit ornament far, folie geamuri, colant exterior si interior, lumini pozitie si proiectoare, antifonare, stopuri, subwoofer, DVD+Navy, camera marsalier, condensator audio, filtru de aer, play station 2, ecrane LCD 7, sistem alarma Viper HD 5902/7901 si arcuri sport. 

Mai jos si pozele doveditoare, va las sa le savurati:


Un adevarat pasionat pentru marca si model care atunci cand se apuca de un proiect nu renunta si are rabdarea de a lucra foarte atent la detalii. Un deschizator de drumuri si un incurabil asa l-as descrie. O persoana care niciodata nu a tinut pentru el si mereu a pus pas cu pas fiecare detaliu realizat. Daca masina ar fi evaluata consider ca valoarea ar depasi 13.000 Euro in echipamente si munca depusa pentru a o aduce in acest stadiu. Interesant este ca el nu se opreste si mereu are cate o idee ce depaseste asteptarile si in proportie de 90% este munca depusa de el. Urmariti topicul http://www.clubchevrolet.ro/forum/aveo-f85/chevrolet-aveo-platinum-16v-94cp-tuning-t20771.html#p20771 pentru a fi la curent cu schimbarile facute. Lawr, felicitari.